torstai 7. heinäkuuta 2016

Vaaleita tiloja

Koti Ruotsissa - A Home in Sweden

Tässä myytävänä olevassa kodissa on kaunis ja rauhallinen värimaailma ja sisustus.  Makuuhuone on varmasti jokaisen romanttisesta makuuhuoneesta haaveilevan suosikki.
Näistä kuvista näkee jälleen kerran, kuinka valo on todella vaikuttava "sisusustuselementti" - tilat näyttävät todella kauniilta valon ja varjon luodessa niihin tunnelmaansa.
Lähde/Source: Alvhem









































Kesämökki Tanskassa - A Summer House in Denmark

Mustaksi maalattu pieni siirtolapuutarhamökki kätkee sisäänsä vaaleat ja kodikkaaksi sisustetut tilat. Oleskelutilasta löytyy mainio idea: divaaniosuus jakaa tilan olo- ja ruokailutilaan ja on samalla käytettävissä molemmilla puolilla.
Lähde/Source: BoligLiv














Kuvat: Tia Borgsmidt










Koti Ruotsissa - A Home in Sweden

Varmaan moni (toivottavasti ei kovin moni!) blogini seuraajista tuumii jälleen tämän postauksen kohdalla, että taas näitä ruotsalaisia koteja.  Itse en ole vielä näihin lainkaan kyllästynyt ja jaksan edelleen ihailla ruotsalaisten kotien kauniita tiloja ja taitavien sisustajien kätten jälkiä.  Ruotsalaisten kiinteistönvälittäjien sivuilta löytyy toinen toistaan kauniimpia koteja ja siellä todella satsataan näihin myyntikuviin.  
Näitä väljästi sisustettuja koteja ihaillessaan tekisi mieli heivata suurin osa omistakin tavaroista ulos.
Lähde/Source: Historiska Hem

























Tänään kotona - Today at Home

Näkymä työhuoneesta kodinhoitotilan ja eteisen kautta makuuhuoneeseen tänä harmaana, sateisena ja kylmänä heinäkuun päivänä sekä muutama tunnelmakuva kodinhoitotilasta ja makuuhuoneesta. Hugo 15 vee nukkuu peruspaikallaan makuuhuoneessa. Remontoin aiemmin kylmänä varastotilana olleesta tilasta itselleni työhuoneen ja sen vuoksi tänne on käynti kodinhoitotilan kautta.








Kuvat: Keltainen talo rannalla





3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ruotsalaiskodit ovat parhaita :)

Susanna - Valoa Tupaan kirjoitti...

Lisää vain Ruotsalaisia koteja, ihania ovat!

Anonyymi kirjoitti...

Juuri näin, minäkin välillä haen blogistasi vain ruotsalaiskoteja, ne puhuttelevat rauhallisuudellaan, valoiduudellaan ja väreillään suomalaista mieltä! Lisää vain niitä, kyllä bolgissasi on myös muillekin mieluista paljon :)

Kiitos Tarja, kun aina vaan jaksat meitä näillä postauksilla ilahduttaa. Ovat usein se päivän esteettinen hetki muun touhun lomassa!

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä