tiistai 19. heinäkuuta 2016

Kesäkoteja

Lomakoti Brasiliassa - A Vacation Home in Brazil

Päivän ensimmäisenä kotina on amerikkalaisen pariskunnan rustiikkisin yksityiskohdin, huonekaluin ja esinein sisustettu tunnelmallinen kesäkoti.  Puunkuoren sisään rakennettu suihku on mainio idea.  Terassilla on todella  jyhkeä ruokapöytä ja pöydän yläpuolella rivi kauniita valaisimia.
Lähde/Source: AD














Kuvat: Simon Upton









Kesäkoti Ruotsissa - A Vacation Home in Sweden

Tämä 1700-luvun lopulta peräisin oleva talo on ollut nykyisten asukkaiden omistuksessa jo 25 vuoden ajan. Kotia on hiljalleen kunnostettu vanhaa kunnioittaen. Talonpoikaistyylinen sisustus koostuu kirppareilta, huutokaupoista, peritystä ja matkoilta löydetyistä huonekaluista ja tavaroista.  Hauska yksityiskohta on portaikon pellinpaloilla päällystetty seinä - siinä sijaitsi aikoinaan ruokakomero ja peltiseinä esti hiirien luvattomat herkkuteluretket.
Lähde/Source: Sköna Hem








 Kuvat: Pernilla Hed










Kesäkoti Tanskassa - A Vacation Home in Denmark

Tämän kesäkodin sisustuksen väripaletista löytyy makuutilaa lukuun ottamatta vain mustaa ja valkoista.  Sama värimaailma jatkuu myös pihan oleskelutiloissa. Seiniin ja kattoon valittu valkoinen väri toistuu haalean vaaleana lattioissa ja mustat yksityiskohdat tulevatkin todella selkeästi esille valkoisia taustoja vasten.  Isojen ikkunoiden ja lasiovien kautta näkyvä vihreys tuo kauniin lisänsä kokonaisuuteen.
Lähde/Source: Femina












Kuvat: Frederikke Heiberg

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä